Security Operations Centre

Ons Security Operations Centre is één van de modernste, geautomatiseerde voorzieningen in zijn soort. 24 uur per dag, 7 dagen per week staat er een vakbekwaam team voor u klaar. Met alle gespecialiseerde en geavanceerde middelen om adequaat en snel te kunnen handelen bij melding van inbraak of overval (afhankelijk van uw wensen). Als officieel toegelaten Particuliere Alarm Centrale door het Ministerie van Justitie voldoet het ADT Security Operations Centre aan alle wettelijke eisen.

 • Belangrijk nieuws

   

   

  Op 1 januari 2011 is na een ruime overgangstermijn het convenant en addendum Alarmverificatie in werking getreden. Hier vindt u de belangrijkste wijzigingen:
  Wijzigingen doorgeven elektronische alarmmeldingen (installateur)
  Wijzigingen doorgeven elektronische alarmmeldingen (eindgebruiker)

  Continuïteitsverklaring
  Continuïteitsverklaring KPN Zakelijke markt

  Aanvraagformulier doormelding particulier overvalalarm
  Aanvraagformulier voor de doormelding van een particulier overvalalarm naar de politie

  Live View
  Live View is een nieuwe methode voor bestrijding van overvallen en inbraak. Klik hier voor meer informatie.

 • Security Operations Centre

  Hoe werkt het Security Operations Centre? – De meldkamer is 24/7 operationeel om uw alarmsignaal als gevolg van bijvoorbeeld een inbraak, overval, brand of ongeautoriseerde toegang te ontvangen. 
  Zodra het Security Operations Centre een alarmmelding ontvangt, verifiëren onze centralisten of de melding reëel is. Indien dat het geval blijkt, kan direct assistentie worden ingeroepen. Dat kunnen hulpdiensten van de overheid zijn of een particuliere beveiligingsdienst.
  Alle betrokken personen worden persoonlijk exact geïnformeerd, precies zoals van te voren met u is overeengekomen. Dat gebeurt altijd op persoonlijke wijze door centralisten. Ook bestaat de mogelijkheid om te worden geïnformeerd via diverse hedendaagse elektronische communicatiemiddelen zoals sms en/of e-mail.

 • why choose3

  Inbraakmonitoring - Het simpelweg installeren van een inbraaksysteem met een sirene is vaak niet genoeg. Wanneer er een inbraak plaatsvindt, moet u er zeker van zijn dat er snel en adequaat actie wordt ondernomen om de juiste hulpdiensten in te schakelen.

  Traditionele systemen met enkel een geluidssignaal kunnen het personeel of voorbijgangers waarschuwen maar buiten kantooruren bieden ze weinig bescherming.  Een systeem dat is aangesloten op ons Security Operations Centre (meldkamer) wordt 24/7 in de gaten gehouden door onze getrainde professionals, die direct actie ondernemen bij een melding.

  ADT biedt 24/7 toezicht door bekwame centralisten die direct op een alarmmelding reageren en de sleutelhouders of na verificatie hulpdiensten inschakelen. De geavanceerde systemen van ADT minimaliseren valse alarmen.

 • why choose4

  Overvalmonitoring–  ADT biedt oplossingen om de bereikbaarheid en de veiligheid van personeel te vergroten. In geval van een overval moet het personeel ervan verzekerd zijn dat zij op hulp kunnen rekenen. Met behulp van een overvalknop (zowel draagbaar als ingebouwd leverbaar) kan een melding aan ons Security Operations Centre doorgegeven worden. Voor een overvalknop is voor residentiële aansluitingen vooraf altijd toestemming nodig van de politie. Wanneer een melding bij ons Security Operations Centre binnenkomt, worden de waarschuwadressen, of indien overeengekomen, hulpdiensten geïnformeerd.

 • Toegangscontrole

  Toegangscontrole–  De toegangscontrolesystemen van ADT bieden oplossing voor de vrije toegang van geautoriseerd personeel en ongewenste bezoekers buiten houden. Door indringers uit te sluiten helpt het toegangscontrolesysteem derving en diefstal van persoonlijke eigendommen te voorkomen, verhoogt het de veiligheid van personeel en beveiligt het gevoelige informatie. ADT levert elektronische toegangscontrolesystemen voor bescherming van kantoren, fabrieken, ziekenhuizen, openbare gebouwen, retail en scholen. Indien het systeem is aangesloten op de meldkamer komt er in geval van ongeautoriseerde toegang een melding bij ons Security Operations Centre binnen. Wanneer een signaal wordt ontvangen, schakelen de centralisten de juiste sleutelhouders of na verificatie hulpdiensten in.

 • Brand en rookdetectie

  Brand en rookdetectie– De brand- en rookmelders van ADT geven een waarschuwingssignaal wanneer brand of rook gedetecteerd wordt. Daarnaast kunnen ze, indien aangesloten op de meldkamer, in een zeer vroeg stadium een alarmmelding doorgeven aan ons Security Operations Centre (meldkamer). Wanneer een signaal wordt ontvangen, schakelen de centralisten de juiste sleutelhouders of na verificatie hulpdiensten in.

 • Koolmonoxidedetectie

  Koolstofmonoxidedetectie– Koolstofmonoxide (CO) is een gevaarlijk gas, welke in hoge concentratie een grote bedreiging kan vormen voor u en uw dierbaren. ADT biedt verschillende CO-melders aan, welke enerzijds een waarschuwingssignaal afgeven zodra er CO wordt gedetecteerd en anderzijds, indien aangesloten op de meldkamer, een melding kunnen doorgeven aan het Security Operations Centre. Wanneer een signaal wordt ontvangen, schakelen de centralisten de juiste sleutelhouders of na verificatie hulpdiensten in.


Begin hier met uw vrijblijvende risicoanalyse

Bestaande klant? Klik hier
Vul het formulier in en een Tyco Integrated Fire & Security medewerker zal spoedig contact met u opnemen.
Tyco waarborgt uw privacy.
* Dit veld is verplicht

Tyco in het nieuws

Meer nieuws

Neem contact met ons op

Lees meer

Bestaande klant

Lees meer

7 op de 8 bedrijven erkennen het belang van videobewaking